Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
26-04-2024, 00:26:58
684130 Сообщений в 14296 Тем от 22247 Пользователей
Последний пользователь: bkhex
Google Искать через Google на этом сайте animedk.net
  Показать темы
Страниц: [1]
1  Главная / Встречи, отдых и путешествия / Кудою краще їхати? (Какой дорогой лучше ехать?) : 29-10-2013, 14:23:02
Пропоную створити універсальну тему вищевказаної тематики і прикріпити її в топі, якщо буде досить популярною. Можливо така вже десь була, соррі, об"єднайте бо не знайшов.

Смисл такий: в даному випадку мені потрібно їхати Тернопіль-Хмельницький-Бердичів-Коростишів. В той бік через Хмельницький ще не їздив, завжди через Ямпіль-Чуднів.
Питання до місцевих а також до тих хто в курсі: кудою краще їхати, на вибір бачу два варінати, Хмельницький-Староконстянтинів-Любар-Бердичів, або Хмельницький-Летичів-Хмільник-Бердичів. Який з варіантів кращий і чому? (Планую їхати в четвер 31/10, відповідно інформація актуальна до того часу..)

Думаю рано чи пізно у всіх є ситуація що треба кудись їхати незнайомою дорогою, і є декілька варіантів на вибір. Також думаю корисною буде інформація по різноманітних нюансах, на шо саме треба звернути увагу впродовж того чи іншого шляху: складні перехрестя, небезпечні ділянки, "кормушки" ДАЙців ітд. Де варто заправлятись, де варто перекусити.. Короче хто шо знає Веселый

Сподіваюсь тема підтримається і буде корисною не тільки мені.
Щасливої дороги!
2  Главная / Бортовой журнал / OPEL Kadett Caravan 1.8i : 12-07-2011, 10:28:48
Як і обіцяв, спробую завести бортовик.

Початок історії тут.
З того часу авто застраховано, техогляд я так і не проходив, поміняно потікший лівий задній гальмівний циліндрик (40 грн., точно як на жигулю було, правда то зі знижкою, дякую SG). Гальма мабуть треба буде прокачати ще раз повністю, бо хоч вони і кращі чим були, але здається можуть бути ще кращі.

На вихідних метнулись Тернопіль-Баранівка-Коростишів-Бердичів-Тернопіль, 700 км. Розхід спробую порахувати як доїду бензин. Заправляв "до повного", влізло 33 літри всього-навсього, перед тим було залито 30 літрів в майже пустий бак (горіла лампочка резерву і стрілка вже була нижче шкали), і проїхано десь 210 км в режимі траса і 50 в режимі місто-ліс. Перед тим в міському режимі вийшло желєзних 10 літрів, шкода думав буде економніша від жигуля. Зорієнтуйте будьласка в кого 1.8 моноінжектор, яким має бути розхід? Трохи зависокі холості, є підозра на забруднену форсунку.. Може варто почистити, розхід мав би впасти?

По машині враження найпозитивніші після жигуля, мови нема. Є пару "свєрчків" по салону, будем боротись. На 5-й передачі майже вся дорога, на 4-ту переключався вже коли швидкість нижче 60-50. На затяжному підйомі на 5-й машинка легко набирає з 80 до 110 майже не топлячи педаль. Короче я задоволений. Пару раз вдарив по підвісці до відбою, спасибі дорожникам. Окреме спасибі за вдало розміщений знак, в результаті влетів на лежачий поліцейський (такий з асфальту, думаю всі знають по яких вони ГОСТах робляться..) на швидкості десь 60.. Ніби без наслідків.. Хоча удар був такий шо думав кадет надвоє розколеться..

Ще з"єднав куском кембрика трубку заднього омивача, бо тріснула і омивайка виливалась всередину в ляду :-) І поміняв ніпель на передньому правому колесі, бо тримало за рахунок ковпачка, що виявилось в процесі підкачки коліс перед дорогою до 2.0 атм. (всі були підспущені суттєво). Машина стала трохи твердіша зате появився нормальний накат і стала легше йти. Бюджет процедур нуль, дякую тестю :-)

Ну і помилися і почистили салон. Даю пару фоток

п.с. люк рулить Веселый правда тільки відкидається.. то так має бути? чи якось можливо зробити шоб він з"їжджав в дах? і дуже хочу задню шторку (тобто полку багажника, самі направляючі є). може хто має або знає хто має? буду вдячний за інформацію.
Страниц: [1]