Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
19-04-2024, 19:34:29
684125 Сообщений в 14297 Тем от 22239 Пользователей
Последний пользователь: Pro100sava
Google Искать через Google на этом сайте animedk.net
  Показать темы
Страниц: [1]
1  Главная / Черно-белый список / недобросовісний покупець Саша1988 , він же SUKATANK : 01-02-2014, 02:05:14
історія коротка - продав запчастини а гроші не отримав .
700гр в принципі не такі великі гроші щоб лізти на рога , але дивлюсь що діяльність цього покупця відновилась на форумі , але під новим ніком .

тема створена виключно для попередження одноклубників від помилок - будьте уважні якщо  з  SUKATANK .

коли він купляв у мене запчастини - в нього нік був    Саша1988 . пару місяців я до нього звонив , якщо получалось до нього дозвонитись ( від мене він трубки не брав ) то тільки з чужого телефону , і він кожний раз то немав як говорити , то казав скоро віддам і т.д .результату НУЛЬ , і я вже навіть не сподіваюсь на повернення грошей .

в кінцевому результаті він створив собі новий профіль на форумі   SUKATANK  .почались знов переговори з ним в лічці - результату знову НУЛЬ , обіцяє що віддасть але це тільки обіцянки-цяцянки  , я пішов йому на зустріч і запропонував ті сідла з ланоса що він продає відправити мені за рахунок боргу - він сказав що це не його сідушки і він поговорить з власником  - 2 дні він навіть не відписується .знов немає результату .

можливо він все-таки одумається і поверне гроші , але дивлюсь що напевне це його не дуже хвилює - збирається купляти мотор другий собі до машини , а казав що немає гроші . може той дизель продав ? під ніком  Саша1988  він писав що мотор УСТАВШИЙ РЕАЛЬНО ,  а зараз під ніком  SUKATANK що мотор 160тис пробігу .

прикріплюю пару скріншотів на всякий випадок . там на фото профілів видно що він як мінімум тиждень мав собі 2 ніки .той перший він потім стер .

повторюю - ця тема тільки для  застереження одноклубників .

2  Главная / Тюнинг двигателя / двигатель 1.3 100л.с . невоплощенный вариант , но вполне реальный . : 23-01-2014, 15:04:33
вирішив поділитись думкою .
є варіант зробити двигун 1.3 з потужністю 100конячок .
блок - з ланоса 1.3  A13SMS  .
остальна начинка з ланоса 1.5 16кл .
можна і зробити на базі блока звичайного опельовського 1.3  - але номер мотора закриється , і стінки циліндрів можуть бути затонкі після розточки .
також на звичайному опельовському 1.3 маховик так і залишиться малий , а в ланосі вже великий .

також можна зробити дешевший проект на 90коней .
все переставити з нексіївського мотора 1.5 16кл .
проект 1.3  90коней можу даже я зробити так як якраз є усі запчастини вплоть до блока з ланоса 1.3 .

хто шо скаже на такі ідеї ?
3  Главная / Бортовой журнал / ШОК...мой караван 1.6D... : 20-05-2012, 01:07:33
Вітаю . ось і я вирішив розпочати бортовий журнал .
   Живу я в маленькому містечку де всі один одного знають , до найблищого обласного центру 90км.Маю дружину ,дочку 8 років .Літом ремонтую скутери ,зимою їжджу на заробітки в польшу .
   Машин я поміняв багато ,з кожним разом продавав і купляв кращу , дійшов так до пассата Б4 універсала вжжжжжж....Але в машині жити не будеш ,почав будувати свій дім.Грошей треба не мало ,продав я того літа свого пассата ,і пустив виручені кошти на стройку ,а шоб було чим їздити купив мазду 626 87р за 1300$ 2.0Д .та то була не для мене машина ,неподобалась вона мені .Ще як я мав ланоса , то собі думав , от якби він був дизельний , а якби ще був універсал , то була б це машина яка б ідеально мені підходила .Продав я мазду і почав шукати кадета каравана дизельного .І найшов , на фотках побачите це чудо .І дав я за нього 1400$,сам знаю шо забагато ,але як купляв то недумав шо він в такому трагічному стані ...
   Десь місяць тому я взявся за нього .Першим і головним ділом ПОВАРКА .але діло затагнулось ,то чекав поки друг сварку відремонтує ,шоб позичити мені .як я дочекався ,почав варити то сварка знов накрилась .результат на сьогоднішній день -поміняв задні ланжерони .але вважаю що те було найважче в цій машині .далі на черзі пару дирок в дні ,задні арки та пороги вже куплені ше в польші .короче роботи МОРЕ ,непочатий край .жінка йобкає ,шо мол ти викупив...але я не падаю духом ,тай куди вже діватись , тре робити .заскучивсь вже за рульом шо капець ,добре хоть скутер є,а як два колеса мало то мурав йом їжджу ,там вже три колеса .
   Да ,я з польші хотів собі пригнати донора ,але не найшов підходящого ,шоб був караван і дизель . то пригнав нексію .думав салон собі переставити весь ,але треба було гроші ,то я розпродав салон ,тут ,на форумі  Опель- Рулезз!!.ше поки що мій салон походить.собі буду в польші то куплю ,там можна за копійки знайти з нексії .
  да , чекає мене ше багато роботи біля теї машини ...добре хоть шо до мотора нетреба поки шо лізти .моторчик хрокає собі , тягне нормально , масла не бере , економний .
  але треба буде гідропідсилювач поставити , колеса будуть на 15 ,буде важко рульом крутити , як на ланосі було .рейка в мене є з нексії нормальна ,але насос с нексії не піде , там навіть ремінь не такий .треба шукати підходящий насос з кріпленням ,значить треба в розділ КУПЛЮ.
  ще одне . ззаду ланжерони я так зробив щоб стали пружини з седана ,і замовив вже такі пружини зразу з подушками повітряними , шоб коли треба то було мягко ,а як груз то шоб зад по асвальті не сунувся .поставлю собі зразу компресор(маю такий на 12в ,але не гімно китайське ,а хароший , потужний),прикольно буде ,і практично .
   короче планів море ....про результат втілювання їх в реальність буду описувати в бортовику .
Страниц: [1]